1309 - 2009 Cnyppenburch webdesign Jan Knippenbergh
Limburgse stamboom


Wie zoeken we…

De stamboom Knippenberg stopt ergens eind jaren ’70 we hebben jullie hulp nodig om deze aan te vullen. Zoek je gegevens hier op en help ons verder.

Om snel je familie te zoeken druk Crtl+F en voer je geboortedatum in b.v. 1.6.1953 en druk op Volgende. Lukt dit niet probeer dan met geboorte datum vader of moeder, opa of oma enz. Ook als je niet meer Knippenberg heet probeer even omdat we ook een gegevens van knippenberg moeders en hun kinderen in het bestand hebben.

Het nummer boven elke familie is het stamnummer.  1. = Sr. Willem van Knippenbergh , hij is onder meerder namen bekend. Hij is het die ergens rond 1600 (Tachtig jarige oorlog)  in Helden Limburg verzeild is geraakt en hier is blijven wonen. Hij is de stamvader van alle “Limburgse Knippenberg’s”  die zich over Belgie en Nederland en soms ver daar buiten hebben verspreid.

1.5 is zijn vijfde kind ( “den Jongen” Willem)  enz. Je kunt je nummer dus zelf aanvullen en hieruit afleiden hoeveel (in welke graad) je familie bent van een ander Knippenberg(h).

Download hier het gezinsblad en probeer jouw familie gegevens bij te werken tot de personen die hier onder staan vermeld en vul ontbrekende gegevens aan. Stuur de ingevulde Gezinsbladen aan ons op. Hiermee kunnen we de stamboom bijwerken en opnieuw uitgeven.

Download hier de voorlopig bijgewerkte stamboom in PDF formaat en en controleer of jouw familie juist is verwerkt. (zoeken in het Pdf documnet met Ctrl + F toets) bijgewerkt tot 20 oktober 2009! Mocht jou familie ontbreken download dan het gezinsblad (zie hierboven) Mocht er iets niet juist zijn mail dan naar genealogie@knippenbergh.nl


Voor de voorlopige on-line versie klik hier

Bedankt alvast voor ieders medewerking,

Werkgroep Knip700
Menu: Deutsch / English
Laatste nieuws

Januari 2012:
Voor laatste nieuws zie Forum
Klik hier